Tillverkning och installation av takstosar

Har du märkt att det droppar in genom taket? Då behöver du troligen byta ut gamla stosar på plåttaket. Vi tillverkar stosen efter måttagning av rör och runda takgenomföringar samt installerar dem på bokad tid. Kontakta oss för en offert!

En takstos används för att skapa en vattentät, säker anslutning mellan tätskiktet och olika slags rör och runda takgenomföringar. Stosen är nödvändig för att förhindra att fukt och vatten smyger sig in.

Tillverkad stos för avluftning på tak

Vanliga frågor om takstosar

Vad är en takstos?

En takstos är en plåt som placeras runt rör och andra runda genomföringar i tak för att täta och förhindra att vatten rinner in genom hålet i taket.

Vad kostar det att byta takstosar?

Kostnaden för att tillverka och installera takstosar beror på hur många som behöver bytas, val av material och färg. Arbetstid för att tillverka och installera takstosarna samt kostnad för eventuell ställning eller skylift.

Begär offert på nya takstosar

Använd formuläret nedan för att boka in ett platsbesök i och runt Örebro. Under platsbesöket går vi igenom vilka takstosar du behöver byta ut, vilken färg du vill ha på dem samt mäter rördiametrar. Efter det skickar vi ett pris på tillverkning och installation på önskade takstosar.

Kontakta oss för kostnadsfri offert