Galleri

Vi levererar flera tjänster inom plåtslageri för både privatpersoner och företag, och detta har vi gjort i över 20 år. I vårt galleri har vi samlat några exempel på arbeten vi gjort genom åren, bland annat snörasskydd, skorstensbeslag, falsat tak, stos för avluftning och taklucka med skyddsräcke. Vill du läsa mer om våra tjänster och produkter kan du klicka här.

Skorsten med nytt skorstensbeslag i rött

Skorsten med nytt skorstensbeslag i röd kulör, som skyddar skorstenen mot väder och vind.

Röd skorsten med svart skorstensbeslag

Svart skorstensbeslag på skorsten i rött tegel – hjälper underhållet av skorstenen, skyddar mot snö och regn och ser samtidigt väldigt snyggt ut.

Skorstensbeslag på svart plåttak

Ännu ett skorstensbeslag i svart plåt. Denna gång på ett svart plåttak – ett diskret skydd för skorstenen som korrekt monterat håller många år framöver.

Falsat tak med snörasskydd på burspråk

Falsade tak har historiskt prytt många slott och herrgårdar runt om i landet, men är numera också populärt att ha på vanliga villor och hus. Här ser vi ett falsat tak med snörasskydd på burspråk.

Tillverkad stos för avluftning på tak

Stosar används för att säkerställa att det håller tätt mellan tätskikt och olika typer av rör. Denna stos har vi tillverkat specifikt för avluftning på tak, för att hålla anslutningen säker och vattentät.

Skorstensbeslag i svart

Ytterligare ett skorstensbeslag i svart plåt. Läs mer om beställning och montering av skorstensbeslag under skorstensbeslag.

Röd taklucka med skyddsräcke

Med en taklucka behöver du ingen stege för att komma upp på taket. Just denna taklucka i rött monterade vi tillsammans med skyddsräcke på ett rött tak. Smidigt, säkert och snyggt!

Falsat tak

Att lägga falsade tak kräver stor skicklighet. Detta är ett av de många falsade tak som lagts av våra erfarna och kunniga hantverkare.

Snörasskydd på tegeltak

Under vinterhalvåret är det viktigt att skydda människor och egendom från is- och snöras. Genom att montera snörasskydd kan man undvika onödiga olyckor. Ett exempel är detta snörasskydd som vi monterade på ett rött tegeltak.

Du är varmt välkommen att kontakta oss med frågor eller funderingar kring någon av våra tjänster!