Beställ takomläggning – låt oss sköta jobbet

Att lägga om taket kan vara ett stort projekt, men är en nödvändig del av underhållet på hus, garage, lador, stallar och andra byggnader. Du kan känna dig lugn när det är dags. Våra erfarna takläggare och plåtslagare gör jobbet åt dig och ser till att du får ett utmärkt resultat som håller länge.

Välkommen att kontakta oss för mer information och prisförslag. Vi arbetar både mot företag och privatpersoner.

Bandtäckning för tak med falsad plåt

Med bandtäckning får plåttaket betydligt färre skarvar än med andra metoder. Plåten levereras och sätts på plats i stora band vilket både går fort och minimerar antalet skarvar. Det gör att risken för läckage och därmed vattenskador minskar betydligt. Till bandtäckning används falsad plåt.

Profilerad plåt för taket

För en byggnad som ska få en takomläggning med profilerad plåt kommer våra professionella takläggare verkligen till nytta. Metoden som används för att få den på plats kräver lite längre tid och erfarenhet. Resultatet blir ett starkt stabilt tak som håller länge.

Takpanneplåt – plåt som liknar tegel

Lika snyggt som tegeltak men med lika lite underhåll som ett plåttak. Med plåttak i samma design som tegelpannor får du det bästa av två sidor. Fördelen med plåt framför tegel är att snön glider ner lättare och det krävs betydligt mindre underhåll.

Byte av tegeltak

Har du ett tegeltak som behöver läggas eller bytas ut? Inga problem, våra takläggare fixar arbetet åt dig.

Vi lägger om tak i trakterna runt Örebro

En takomläggning höjer värdet på din fastighet och skyddar dig mot oväntade utgifter som ett dåligt tak kan medföra. Vi utgår från vårt kontor i Örebro där våra serviceinriktade medarbetare finns redo att hjälpa dig med frågor och kostnadsfri rådgivning.

Boka kostnadsfritt hembesök