Takavvattningssystem skyddar byggnaden

Att se till att ditt hus har ett ordentligt fungerande takavvattningssystem är en viktig investering som du tjänar på i längden. Takavvattning skyddar byggnaden mot fukt- och mögelskador.

Vi hjälper dig med stuprör, rännor och andra tillbehör som avleder vatten, samtidigt som tillbehören smälter in bra med resten av byggnaden.

Hängrännor och Stuprör

För att regnvattnet ska ha någonstans att ta vägen behövs hängrännor och stuprör. Vi hjälper dig installera vattenavrinning med hjälp av produkter som håller hög kvalitet i många år framåt.

Att det finns ett väl fungerande system med hängrännor och stuprör är nödvändigt för att husets insida och stomme ska skyddas från regn och snö. Det enda du behöver göra efter monteringen är att se till att rören och rännorna hålls rena från barr och löv.

Andra tillbehör för takavrinning

Vi har naturligtvis även alla tillbehör som behövs för en optimalt fungerande takavrinning, i form av renstrattar, rännskarvar och utkastare med mera.

Våra hantverkare finns i Örebro med omnejd

Behöver du hjälp med nya stuprör eller hängrännor? Kontakta vårt kontor i Örebro redan idag för kostnadsfri rådgivning. Våra professionella hantverkare finns redo att utföra ett professionellt arbete för att du ska bli mer än nöjd.

 

Boka kostnadsfritt hembesök