Tjänster i plåtarbete – från plåtslageri med lång erfarenhet

Vi erbjuder dig som privatperson eller företag en rad olika tjänster inom plåtarbete, för alla slags fastigheter och byggnader. Ett hållbart, gediget resultat som skyddar byggnaden i många år står alltid i fokus för när vi utför arbetet. Det är på det sättet vi sticker ut i en bransch där det tyvärr inte är ovanligt med oseriösa, slarviga aktörer. Arbetet anpassas efter dina behov efter ordentlig rådgivning och bra kommunikation, för att du ska kunna känna dig helt nöjd.

Vårt plåtslageri har lång erfarenhet av kvalitetsarbete

Med 25 års erfarenhet och ett genuint kvalitetsfokus ser vi till att aldrig tumma på slutresultatet. Genom att anlita SB Byggnadsplåtslageri får du ett gediget och hållbart arbete utfört, oavsett om det gäller takreparationer, monteringar av stuprör och hängrännor, eller olika beslag till fasad, tak och fönster.

Plåtslageri i Örebro

Vi utgår från Örebro med omnejd – hör av dig till oss för kostnadsfri rådgivning, hembesök och tidsbokning. Våra tjänster inom plåtarbete innefattar:

  • Takreparationer
  • Besiktning av tak
  • Tak- och fasadbeklädnad
  • Garneringsarbeten
  • Avrinning: Stuprör och hängrännor
  • Taksäkerhet: Stegar och räcken

Du kan läsa mer om varje tjänst nedanför. Tveka inte att höra av dig om du undrar över något.

Reparera i tid – förebygg dyra fuktskador

Risken med ett skadat, gammalt tak är att det uppstår problem som i slutändan kan bli kostsamma. Eftersom taket skyddar hela bostaden eller annan byggnad, är det oerhört viktigt att det är intakt och i bra skick. Genom att se efter taket och se till att det repareras i tid kan du förebygga att till exempel en läcka orsakar större problem. Vi undersöker taket för att se vad som ska åtgärdas och ser till att det renoveras till toppskick.

Risker med att inte laga ett tak i dåligt skick

Ett tak som är trasigt eller läcker riskerar att ruttna vilket leder till betydligt dyrare reparationer än om problemet fixas tidigt. Genom att identifiera var som problemet finns och hur omfattande reparation som krävs ser vi till att arbetet blir rätt utfört. Kontakta oss med en gång om du misstänker att en reparation krävs. Vi utför även komplett takomläggning om ditt tak behöver bytas ut.

Du kan läsa mer under Takläggning och Takomläggning.

Plåtarbeten tak för långvarigt skydd

Vi utför garneringsarbeten på hus och byggnader, vilket skyddar tak och fasad och tryggar vattenavledning. Dessa arbeten består av till exempel fönsterbleck, stosar och ventilationshuvar, skorstensbeslag och vindskiveplåt.

Läs mer under Plåtarbeten för tak.

Kontrollera och höj säkerheten

SB Byggnadsplåtslageri hjälper dig se till att säkerheten på taket räcker till. Att ha ett säkert tak är viktigt när det gäller åtkomsten för sotare att utföra sitt arbete utan risker, om du ska upp på taket för att skotta snö eller utföra annat arbete, och för att förhindra farligt snöras från taket.

Du kan läsa mer under Taksäkerhet.

Kontakta vårt plåtslageri i Örebro idag!

Anlita oss om du vill känna tryggheten av ett väl utfört arbete som kommer hålla i många år. Vi undersöker skicket på din byggnad för att se vilket arbete som behöver utföras. Hembesök med rådgivning är kostnadsfri och du får tillgång på vår expertis för att bli riktigt nöjd med resultatet. Vi lägger stor vikt vid kommunikationen för att just dina behov ska uppfyllas. Kontakta oss redan idag för att ordna med takreparation, takläggning eller takomläggning, montering av olika anordningar eller besiktning.

Telefon: 070-6747606
E-post: info@sbbyggplatslageri.se
Adress: Radiatorvägen 7, 702 27 Örebro

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Kontakta våra kunniga medarbetare i Örebro redan idag för kostnadsfri rådgivning och mer information.